Volop leut en plezier tijdens Ouderen Carnaval.
Volop leut en plezier tijdens Ouderen Carnaval.

Start Voorverkoop Ouderencarnaval Ginneken 2020

Nu de kerstbomen zijn opgeruimd en de verschillende nieuwjaarsbijeenkomsten achter de rug zijn, wordt het tijd de blik te richten op het jaarlijkse carnaval en dan met name op het Ouderencarnaval Ginneken, dat dit jaar op woensdag 19 februari weer gaat plaatsvinden. Het is dus zaak op tijd de benodigde toegangskaarten voor dit geweldige feest te kopen, nu de voorverkoop is gestart.

Op de woensdag vóór het carnavalsweekeinde wordt elk jaar het Ouderencarnaval in zaal Vianden georganiseerd door het Comité Ouderencarnaval Ginneken, in goede  samenwerking met diverse andere organisaties. Al vele jaren slaagt het organisatiecomité er in om een geweldig programma te presenteren voor zo'n 300 ouderen met vooral echte carnavalsmuziek met veel afwisseling in de diverse optredens en daarbij ook nog de nodige verrassingen tijdens deze middag.

Het motto blijft ook dit jaar: 'HAPPY OUWER' en 'GOUWE OUWE'.

Dit feest is vooral bedoeld om de vele ouderen een geweldige middag bezorgen, waarbij oud zijn ook kan betekenen 'lekker happy zijn' én waarbij de oude carnavalsnummers herinneringen uit die goeie ouwe tijd zullen oproepen.

De carnavalsmiddag start om 13.30 uur (zaal open vanaf 13.00 uur) in de prachtig versierde grote zaal van Vianden, ook wel met carnaval de 'Leuttempel van het Ginneken' genoemd. Verschillende artiesten zullen zich op deze carnavalsmiddag weer presenteren zoals Corné Foesenek en Dubbelzicht uit Prinsenbeek, Ron de Leeuw uit Breda, de kinderen van de Laurentiusschool, de dameskapel Goei Weer en het leutorkest Huysluy en nog anderen, zodat er volop variatie zal zijn in het feestprogramma.

De nieuwe Baron Guillaume met zijn baronale gevolg komt natuurlijk ook naar de Vianden, meestal rond de klok van drie uur. Later op de middag wordt ook de Prins met zijn Raad van Elf van de Bredase Scheidsrechtersvereniging verwacht.

Ad Romijn, niet weg te denken in het Ginneken, staat weer garant voor de gezellige presentatie van het geweldige middagprogramma.

De grote carnavalsloterij met vele prachtige prijzen ontbreekt natuurlijk niet.

De entree kost slechts € 5,00 p.p. Breda-Pashouders krijgen 50% korting.

Daarvoor krijgt men allereerst een prachtige feestmiddag, maar ook verschillende drankjes en hapjes, dit allemaal dankzij de vele sponsors. Het zal iedereen dus tijdens deze middag aan niets ontbreken! Het einde van deze prachtige middag is omstreeks 17.30 uur.

Het is beslist aan te raden om in de voorverkoop een toegangskaart aan te schaffen, want de zaal is wel groot, maar alles heeft zijn grenzen. Toegangskaarten in de voorverkoop bij:

The Read Shop, Valkeniersplein 4

Bruna, de Burcht 14

Kwalitaria, Bisschopshoeve 8

Boekhandel Van Kemenade & Hollaers, Ginnekenweg 52/54

Limburgia Vlaai, Winkelcentrum Heksenwiel

Brillenzaken, Dorpstraat 21, Ulvenhout en

Zaal Vianden, Viandenlaan 3-5 (tel. 076-5652902/bgg 5658054).

Verdere info: www.vianden.nl

Reservering via e-mail: vianden@kpnmail.nl

Meer berichten