24 januari 2e editie Vrienden van Popel Live

De 2e editie van Vrienden van Popel Live van Poppodium Nieuwe Nobelaer op vrijdag 24 januari biedt een heerlijke avond vol pop- en rockcovers uit de jaren '60 tot en met '80 van de vorige eeuw in de kleine zaal van Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Na het succes van de eerste editie komen The Eucalyptics, Tot Dan en Sudden Impacts met een avondvullend programma dat je niet mag missen. De zaal is open vanaf 19:45 uur en het eerste optreden start om 20:00 uur. De entree is 5 euro.

The Eucalyptics

Begonnen als een workshopband in 2010, maar als snel groeide de band uit tot veel meer! Met mix van verschillende soorten muziekstijlen ontstond er een divers, rock georiënteerd repertoire met invloeden van onder andere Queen, Jethro Tull en de Foo Fighters. Eerst een pure coverband, maar naarmate de band groeide, groeide ook hun repertoire met eigen invloeden en eigen nummers. Dus er rest nog maar een ding, kom en geniet van de finalisten van de Clash of de Coverbands van 2017!

Tot Dan

Wat krijg je als je een stel nederpoppers en rockers met een voorliefde van de 70s en 80s bij elkaar brengt? Een heerlijke avond vol met klassiekers waar je niet stil kan blijven staan. Geniet van een groeiend repertoire vol bekende nummers van onder andere De Dijk, David Bowie, The Beatles, Fleedwood Mac en nog zoveel anderen! Swingende gitaren, heerlijke vocalen en een geweldige blaassectie, staat bij de band plezier en muziek maken op nummer één. Een band die je moet zien, en zoals ze zelf zeggen, Tot Dan!

Sudden Impact

Wie houdt er nou niet van U2!? Het heerlijk mee bulderen van 'Sunday Bloody Sunday' of genieten van klassiekers zoals 'One'? Maar daar heb je natuurlijk ook de radio voor! Sudden Impact is niet zomaar een bandje die U2.0 probeert te zijn. Met hun eigen invloeden en eigen karakter geven ze een heerlijke draai aan de nummers. Het gaat de bandleden ook meer om het verzorgen van een geweldige avond vol jouw favoriete muziek!


 

Meer berichten