hardlopers in Breda
hardlopers in Breda (Foto: Runnerscafe)

Rennen richting Valentijnsdag

Ben jij single en sportief? Trek dan je hardloopkleding aan en kom naar de Running-Date in Breda, op zondag 2 februari. Hardlopen en leuke sportieve singles ontmoeten. Hoe gaaf is dat! We gaan samen hardlopen in het mooie Breda. We lopen langs de groene singels en parken die Breda rijk is. Iedereen die 10 minuten achter elkaar kan rennen, kan meedoen.

Het idee voor een Running-date ontstond toen oprichtster van DeWandeldate, Irene den Ouden, aan de praat kwam met leefstijlcoach en looptrainer Ron Bekker van Runnerscafe. Runnerscafe staat voor leefstijlcoaching, looptrainingen en beweegevents. DeWandeldate houdt al jarenlang groepswandelingen voor singles. Omdat Irene ook een enthousiast hardloper is, kwamen ze samen op het idee voor een Running-Date voor de leden van DeWandeldate en alle sportieve singles in Nederland en België.

Het verzamelen voor deze eerste Running-Date op 2 februari is vanaf 13.00 uur bij Delifghtful Deserts aan het Stationplein 32 in Breda. Het vertrek is om 13.30 uur. We eindigen ook bij de Koffiebar. Daar kan je wat kleding en je tas achterlaten. En daar kan je achteraf ook nog wat drinken en eten als je wilt.

Ron Bekker van Runnerscafe zal deze Running-Date begeleiden.: Iedereen met een normale conditie kan meedoen. Kan jij 10 minuten achter elkaar hardlopen? Dan is dit ook iets voor jou. Omdat we de Runningdate als een interval training opbouwen zijn er rust- en wandelpauzes tussendoor. De Runningdate duurt 90 minuten. In deze anderhalf uur leg je ongeveer 7 km af in totaal. Door de snelheid die je jij jezelf oplegt kan je het zo zwaar of licht maken als jezelf wilt.

Zes redenen waarom je op een Running-date zou moeten gaan

Hardlopen en daten is praktisch. Je werkt aan je conditie en je leert nieuwe mensen kennen. En komt er geen vervolg aan deze date? Geen probleem jullie hebben beiden wel lekker samen bewogen in de buitenlucht. Hoe lekker is dat?

Geen maskers! Waarom wachten tot de eerste logeerpartij om je liefje in hun beste / slechtste licht te zien? Begin zweterig en zonder make-up. Maar wel in je hippe hardloopkleding.

Geen keuze stress Hoe vaak heb je voor je kast gestaan, gestrest omdat je niet weet wat je aan zou trekken bij je eerste date? De kans is groot dat je verschillende hardloopoutfits hebt en de meesten zien er waarschijnlijk hetzelfde uit. Draag gewoon je favoriete shirt, je meest ondersteunende sportbeha en je meest comfortabele broek. Dit kan niet fout gaan.

Geen saaie onderwerpen Begint je date over een TV- programma of over zijn ex en heb je daar geen zin in? Dan kan je eenvoudig switchen van onderwerp, want er is altijd wel iets te bepraten over hardlopen. 'Ik zie dat jij Asics schoenen aan hebt, hoe bevallen die?' En je kan weer door met een lekker onderwerp.

Je mag pronken Heb jij hard getraind en een wedstrijd of evenement gelopen? Daar mag je best trots op zijn en aan je date vertellen. Zorg wel dat het gezellig blijft het is geen wedstrijdje ‘wie gaat het hardst’.

Iets gemeenschappelijks Ga je op running-Date? Dan heb je al een streepje voor. Want jij kan hardlopen, bent dus gezond bezig en daardoor meer aantrekkelijk voor de andere partij en jullie hebben een gezamenlijke interesse. Hardlopen! Wij wensen jou heel veel plezier en liefde toe.

Meer info vind je op de website: https://www.dewandeldate.nl/tips/running-date-hardlopen-met-een-groep-singles

Enthousiast geworden? Geef je dan op via info@dewandeldate.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden