Feestelijke jubileummiddag Zielsveel Zingen

Zondagmiddag 26 januari vindt in de Lutherse Kerk weer Zielsveel Zingen plaats. De bijeenkomst staat dit keer in het teken van het eerste lustrum, want Zielsveel Zingen bestaat alweer vijf jaar. Iedereen is, zoals altijd, van harte welkom. Met en zonder zangervaring, met en zonder enige religieuze overtuiging. Het zingen verbindt ons als vanzelf met elkaar.

Iedereen die kan spreken, kan ook zingen. Mensen denken vaak dat ze het niet kunnen, of dat ze het niet goed genoeg kunnen. Bij 'Zielsveel zingen' telt dat niet, we streven geen resultaat na behalve dat we lekker samen zingen. Samen met anderen gaat het makkelijker en ontstaat er vanzelf een meerstemmig koor.

We zingen eenvoudige mantra's en melodieën met korte en makkelijk te onthouden tekst. In die eenvoud kunnen we voelen hoe lekker en hoe natuurlijk het eigenlijk is om onszelf zingend te laten horen. Het belooft een middag vol beweging te worden, van verstild tot uitbundig.

Vanwege het jubileum wordt een boekje gepresenteerd met daarin alle mantra's die de afgelopen jaren zijn ontstaan. Muziek en teksten zijn van Wim Stokwielder en Marjo Brenters. Het boekje is ter plekke te koop. Zo kan iedereen voortaan altijd zijn favoriete mantra's zingen.

De middag staat onder de enthousiaste leiding van stembevrijder Marjo Brenters. Zij wordt dit keer begeleid door een aanstekelijke band bestaande uit gitaar, viool, piano, fluit en natuurlijk zang. Kortom: een feestelijke middag!

Zielsveel Zingen begint om 14 uur en eindigt om 17 uur. De entree is € 14, contant bij binnenkomst. Thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Adres: Lutherse Kerk, Veemarktstraat 11, Breda. Aanmelden graag via www.marjobrenters.nl/zielsveel of stuur een mail naar marjo@marjobrenters.nl.

Meer berichten