Oud Prins Eduardus geeft de aftrap voor de Giegeldonkse optocht 2019
Oud Prins Eduardus geeft de aftrap voor de Giegeldonkse optocht 2019 (Foto: Sabine Kragten)

CC Giegeldonk: KVVIS en Inschrijven Optocht

Zondag 26 januari gaan de deuren van Sportcafe de Ganzerik om 13:00 uur open voor een (ver)nieuw(d) evenement uit naam van CC Giegeldonk (Haagse Beemden): De KVVIS! De KVVIS is een hilarische quiz waarbij leuke prijzen te winnen zijn waarmee je wellicht een leuke creatie kunt maken voor in de optocht! En dat treft: want inschrijven voor deze optocht doe je deze zelfde middag op dezelfde locatie tussen 15:00 en 17:00 uur!

Deelname aan de KVVIS is simpel: verzamel een team van 4 personen, meld je aan via info@giegeldonk.nl en strijd in verschillende rondes tot er uiteindelijk maar een paar teams overblijven voor het zinderende finalespel met te moeilijke vragen. Uiteraard zal er tijdens de KVVIS weer voldoende Haring zijn van Karel en Jolanda want ondanks dat Neptunes zijn drietand in de wilgen heeft gehangen willen we er wel zeker van zijn dat de haring voldoende vet bevat voor het haringhappen op Aswoensdag.

We zien jullie graag tijdens de KVVIS en zijn erg benieuwd naar jullie creaties voor de grote Giegeldonkse Optocht welke op zaterdag 22 februari door de straten van Giegeldonk zal trekken.

Ben je niet in de gelegenheid om persoonlijk in te komen schrijven (en hierdoor een hele gezellige middag mis te lopen), inschrijven kan ook via onze website www.giegeldonk.nl.

Meer berichten