4 februari WereldKankerDag in inloophuis de Honingraad

Dinsdag 4 februari is het WereldKankerDag, een dag waarop wereldwijd wordt stilgestaan bij kanker. Evenals voorgaande jaren zal de Honingraad aan de Johan Willem Frisolaan 100 in Breda haar deuren open hebben voor alle belangstellenden van 10.00 tot 16.00 uur.

,,Een op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met kanker. De confrontatie met een levensbedreigende ziekte brengt een heleboel verdriet, onzekerheid en vragen met zich mee. Het kan dan fijn zijn om je zorgen te delen met mensen die weten wat je doormaakt. Of u nu zelf ziek bent (geweest), meeleeft met iemand in je omgeving of een dierbare aan kanker hebt verloren: je staat er niet alleen voor. Kanker heb je samen. In Nederland zijn in veel plaatsen inloophuizen die hun deuren open stellen voor iedereen die, op welke manier dan ook, met kanker te maken heeft. Je bent er welkom voor een luisterend oor, voor contact met mensen die hetzelfde meemaken en ondersteuning bij het verwerken van wat u is overkomen. Inloophuis de Honingraad, aan de Johan Willem Frisolaan 100 in Breda, bestaat ruim 20 jaar en veel mensen met kanker en hun naasten hebben de weg naar ons inloophuis gevonden'', aldus de Honingraad..

,,Iedereen is van harte welkom of 4 februari in ons inloophuis! Zowel degenen die voor de eerste keer kennis willen komen maken met ons inloophuis, als degenen die regelmatig aan een of meerdere activiteiten deelnemen. Je kunt deze dag kennismaken met diverse activiteiten. Zo is er vanaf circa 10.00 uur tot 12.00 uur yoga en in ons atelier wordt gewerkt met speksteen. Vanaf 13.30 uur is er bridge en in het atelier het intuïtief schilderen. Tevens wordt vanuit ons verwenteam uitleg gegeven over welke behandelingen gegeven kunnen worden. Alle activiteiten zijn open lessen en je kunt vrijblijvend en gratis meedoen of een kijkje komen nemen.''

Meer berichten