'Lift je leven' start 5 februari

De 'Lift je leven'-groep, bedoeld voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar budget, start weer in februari in Breda. De 'Lift je leven'-groep is in Breda een initiatief van Fameus, Stichting Tientjes en De Tientjes Academie. Aanmelden doe je door je naam en telefoonnummer te mailen naar: breda@budgetkring.nl. De kringbegeleidster neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een intake gesprek.

Deelname is gratis. Voorwaarde is wel dat je je actief inzet !

Deelnemers aan dit leefstijlprogramma worden gestimuleerd om bewust en zorgvuldig om te gaan met hun geld en met hun leven. Ook leren ze hoe ze zoveel mogelijk uit hun budget kunnen halen met de huidige middelen.

De deelnemers worden in 15 bijeenkomsten van 2,5 uur door het lesmateriaal geleid.
Dit lesmateriaal, getiteld 'Gelukkig met Genoeg', bestaat uit 4 delen: Goed bezig – Goed met groen – Goed met geld – Goed in je vel.

Elk onderdeel bevat informatie en gezamenlijke opdrachten. Daarnaast zijn er individuele opdrachten waarin je specifiek met je eigen situatie aan de slag gaat met onder meer duurzaamheid en wat levert het me op, geldzaken op orde, stoppen met shoppen, meten is weten, lekker eten voor een prikkie en goedkoop sporten. Je hoeft niet alles te delen met de anderen, je huishoudboekje blijft privé als je dat wilt.

De bijeenkomsten zijn steeds op woensdag van 13.00 tot 15.30 uur en vinden plaats bij De Tientjes Academie aan de Princentuin 2 in Breda.

Meer berichten