2 februari Vinyl & For Real in station van Breda

Zondag 2 februari is van 12.00 tot 17.30 uur in Breda de eerste wintereditie van Vinyl & For Real - Platform voor platenbazen en podiumbeesten. Deze editie vindt, lekker warm, binnen, plaats in de stationshal aan de Belcrumzijde.

Deze platen++beurs biedt op de allereerste plaats een groot aanbod aan vinyl, cd's, singles en aanverwanten artikelen. Er zijn de hele dag door deejays geprogrammeerd die een vette swing geven aan de decks. Net aangeschaft of zelf meegebracht vinyl kan zelf worden gedraaid en er is live muziek aanwezig. Honger en dorst krijg je ook niet zomaar, want het station heeft namelijk verschillende heerlijke eetgelegenheden en een bar is voorhanden. Ook goed geregeld is de bereikbaarheid. Het openbaar vervoer stopt namelijk letterlijk boven het evenement.

Er zal een divers assortiment aan platen aangeboden worden. Buiten enkel vinyl is er veel meer waar deze platen++beurs om draait. Singles, cd's en aanverwanten artikelen zijn namelijk ook volop aanwezig. Deze beurs is er niet alleen om bezoekers hun collectie uit te laten breiden, maar ook om de bezoekers de volledige beleving te geven.

Een veelzijdige line-up van deejays zal gedurende de dag de bezoeker laten genieten van hele uiteenlopende tracks. Ook is er een mogelijkheid om zelf muziek af te spelen. Bij de Bring Your Own Vinyl - stage kun je namelijk meegebrachte of net gekochte platen beluisteren. Voor de live muziek wordt gezorgd door Wijnand Brant. Onder de noemer TalentStage wordt een podium geboden aan jonge gitaarhelden. En de Brantband natuurlijk!

De wintereditie vindt enkel binnen plaats. Er is zo zoals altijd een bar aanwezig om ervoor te zorgen dat de bezoeker geen dorst krijgt. Heerlijke speciaal bieren, 0.0 % bier, wijn en fris zijn verkrijgbaar. Er zal ook warme koffie en thee zijn bij de leukste koffiekar. Wanneer de honger opspeelt, zijn er in het station genoeg eettentjes te vinden om de lekkere trek op een lager pitje te zetten. 
 
De toegang is gratis en meer informatie vind je op Facebook en Instagram

Meer berichten