Foto: Felipe Cardona

Open dag AcroYoga Breda - Kom je ook stunten?

Zaterdag 1 februari is iedereen om 9.45 welkom in het Belcrumhuis te Breda om een proefje te komen nemen van een uitdagende bijzondere sport.

Acro Yoga kan iedereen! Of je nu jong, oud, dik of dun bent. Het is een combinatie van Yoga en acrobatiek. Je zal versteld staan van het gemak waarin je prachtige en energieke houdingen en bewegingen kunt maken.

Iedere zaterdagochtend begint de sessie met een warming-up door middel van Yoga bewegingen. Daarna worden er Acro-yoga houdingen en bewegingen getraind. Je leert elkaar en je lichaam te vertrouwen, je daagt jezelf uit en je zal sterker en fitter worden.

Aan het einde kan je een geleide massage ontvangen en geven. De deelnemers nemen allemaal wat lekkers mee en rond het middaguur is er een heerlijke picknicklunch.

Het mooiste van het verhaal is dat je vrijwel gratis kunt deelnemen aan de Acro-yoga. We vragen alleen een eenmalige jaarlijkse bijdrage voor de huur van de zaal.

In de zomer leggen we onze matjes neer in het park en worden wij aangemoedigd door de vogeltjes in de bomen boven ons.

Kom zaterdag gerust een kijkje nemen, maar wees gewaarschuwd: Deze sport is verslavend! Je wordt er blij van het vliegen, zweven, balanceren en stunten.

Meer berichten