Veul Gère
Veul Gère

Veul Gère op bruisend Dorpsbal Princenhage

Wie zegt 'carnaval in 't Aogje', noemt in één adem het Dorpsbal Princenhage. Op maandagavond 24 februari schudt de Koe van 21:00 tot 02:00 uur geheid weer op zijn grondvesten als dit unieke dorpsbal voor de 42e keer wordt gehouden door Stichting C.C. 't Aogje.

Traditiegetrouw biedt het Dorpsbal een afwisselend programma met uitsluitend topkapellen in de diverse locaties van het gemeenschapshuis de Koe aan de Ambachtenlaan. In de Vlaamse Schuur en in de tent zullen vertrouwde namen als Aogse Bluf, Black Wooow en Bend Bekend hun opwachting maken, maar ook nieuwe topkapellen zullen het Dorpsbal met hun feestklanken opluisteren, zoals pretband de Klepzijkers, Toeternietoe en 't Zooike.

Wie een bezoek brengt aan de grote zaal, zal van top tot teen extra worden ondergedompeld in het feestgedruis. Het Dorpsbal komt helemaal tot leven tijdens een bruisend programma waarin feestmuziek van de DJ, verrassende programmawendingen en show-effects elkaar in razend tempo afwisselen. Uiteraard brengt ook prins Raymundus de XIX met zijn gevolg en hofkapel BB de Bielopers een bezoek aan het Dorpsbal. Als klap op de vuurpijl: een live optreden van het enige echte Veul Gère!

'Solo',  'Stripke veur' en 'Wa trèkte aon?!'. Enkele kneiters van carnavalshits, waarmee Veul Gère de temperaturen van het Dorpsbal Princenhage tot een ongekend hoogtepunt zullen laten stijgen. Feestmuziek van de bovenste plank waarmee de handen weer uitbundig kunnen zwaaien. Kortom, het wordt een Dorpsbal om zeker niet te willen missen!

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 28 januari bij Femke Reuvers aan de Pastoor van Spaandonkstraat 24. Een entreekaart kost 10 euro.

Meer berichten