28 januari Hey-bijeenkomst over Cyber Security met Maria Genova

Hey MKB trapt netwerkjaar af met actueel thema Cyber Security op 28 januari in Hotel Princeville. Ondernemersvereniging Hey MKB uit Breda start vol goede energie het nieuwe netwerkjaar en weet meteen goed aan te sluiten bij de actualiteit; Cyber Security.

Het thema voor deze netwerkbijeenkomst is niet zomaar gekozen. Deze is vorig jaar hoog op het wensenlijstje van leden en bestuur komen te staan. Om er een bijzondere avond van te maken zal Maria Genova, schrijfster van het boek "komt een vrouw bij de h@cker", haar opmerkelijke verhaal met de aanwezigen delen. Maria heeft zich bewust laten hacken, en haakt in op wat je online beter wel, en beter niet kunt doen als ondernemer.

Hey MKB geeft met deze spreker van kaliber een duidelijk signaal af waar hun waarde ligt voor niet alleen de eigen leden. De club verbindt ondernemers uit de regio Breda graag aan elkaar en bied een podium voor bijzondere sprekers. Na Karen Romme, Juul Martin en Charlotte Meindersma in 2019, heeft Maria Genova de primeur voor 2020. "Wij zijn blij en trots dat Maria er de 28e is. Het is een unieke kans om deze dame te ontmoeten, en concrete vragen te stellen omtrent Cyber Criminaliteit en Security" aldus Hey MKB. "Iedere ondernemer kan er mee te maken krijgen, hoe lullig het ook klinkt: je bent gehackt of je wordt gehackt".

Hey MKB, friends in business, is vorig jaar gestart voor ondernemers met een binding met de regio Breda. Naast het bespreekbaar maken van prikkelende thema's is er ook veel ruimte voor gezelligheid en persoonlijk contact. Het doel van de bijeenkomsten is dan ook het vrijblijvend bouwen aan een duurzame en betrokken relatie met mede ondernemers.

Meer info is te vinden op www.heymkb.nl

Meer berichten