7 februari workshop Onderbewust werken aan een nieuw begin

De Broekriem geeft vrijdagochtend 7 februari van 10.00 tot 12,30 uur bij Brandpunt aan de Reigerstraat 16 in Breda de workshop Onderbewust werken aan een nieuw begin.

"Zelfhypnose, zou dat wat voor mij zijn?" Dat vroeg ik me af toen ik met Maarten de Jong van Verdieping7, officieel OMNI hypnotherapeut en jongerencoach, kennis maakte. Hypnose blijkt een alledaags verschijnsel en volkomen veilig. Wat er gebeurt is goed uit te leggen, geen goocheltruc en makkelijk zelf te doen. Het is een krachtige en laagdrempelige manier om je leven te verbeteren, aldus Maarten. Door zelfhypnose vergeet je even wat er rondom jou gebeurt en maak je contact met je onderbewuste. Via dat onderbewuste kun je vastgeroeste gedachten en gedragingen aanpakken. Het onderbewuste bepaalt namelijk voor 95% je keuzes en emoties en wil altijd gelijk krijgen. Tijdens de hypnose schakel je je kritische en bevooroordeelde ik tijdelijk uit. Je concentreert je volledig op je innerlijk, waardoor je vatbaar bent voor je eigen positieve suggesties. Je blijft wakker en waakzaam, behoudt de controle en bent absoluut niet willoos en zwak. Tijdens de diepe ontspanning geef je positieve opdrachten aan je onderbewustzijn, alleen zoals jij dat wilt.

Tijdens deze workshop wordt uitgelegd hoe je jezelf in hypnose brengt en weer de volle aandacht voor je omgeving terugkrijgt. Zodat je die nieuwe overtuigingen daarna kunt inzetten om je omstandigheden te verbeteren. Formuleer wat jij aan jezelf wilt veranderen in je zoektocht naar nieuw werk. Wat wil je bereiken: bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen of persoonlijke groei? Schrijf je in en doe mee!

Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via de link https://www.debroekriem.nl/event/onderbewust-werken-aan-een-nieuw-begin/

De Broekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden en ook carrièreswitchers. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Meer berichten