Ontmoeting met 50PLUS'ers Henk Krol en Gerrit Jan van Otterloo

Tweede Kamerleden Henk Krol en Gerrit Jan van Otterloo zijn op woensdag 12 februari in Breda. Ze komen luisteren naar en praten met iedereen die geïnteresseerd is in met name de thema's waar 50PLUS voor opkomt.

,,Met mensen praten, op markten, in de trein of gewoon op straat, is iets wat ik altijd graag doe. En ook heel belangrijk vind'', zegt Henk Krol, fractievoorzitter van 50PLUS in de Tweede Kamer.

,,Ik noem mezelf ook geen politicus of parlementariër, ik wil een volksvertegenwoordiger zijn. Met de nadruk op 'volk'. Met heel veel plezier heb ik daarom tijd vrijgemaakt in mijn agenda om op 12 februari naar de mensen uit Breda en de provincies Noord-Brabant en Zeeland te komen luisteren. Wat houdt hen bezig? Waarover maken wij zich zorgen? En wat kan 50PLUS doen om hen terzijde te staan? Ik hoor het die woensdagavond heel graag en ik nodig iedereen van harte uit aanwezig te zijn. Ons motto die avond is niet voor niets 'Zonder U geen 50PLUS'!''

De informatieve bijeenkomst op 12 februari begint om 19.00 uur en wordt gehouden in hotel Golden Tulip Keyser aan de Keizerstraat 5 in Breda. De toegang is gratis en iedereen – lid of geen lid van 50PLUS, stemmer of geen stemmer – is welkom. De aanwezigen hebben de keus uit gespreksthema's als AOW, pensioen, ouderenzorg, seniorenhuisvesting, leeftijdsdiscriminatie, klimaat, veiligheid in de wijk en Europa.

Meer berichten