Bekijk ‘Mulan’ als eerste tijdens Ladies Night bij Kinepolis!

Je kunt als eerste de meeslepende film 'Mulan' bekijken tijdens de Ladies Night van 25 maart bij Kinepolis!

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney's Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend. Een echte powervrouw die een eigen Ladies Night verdient, vindt Kinepolis.

Tijdens de Ladies Night bij Kinepolis kun je niet alleen genieten van deze epische legende, maar ook genieten van een welkomstdrankje, stands met leuke accessoires, fashion en beauty én worden er prijzen verloot. De film is te zien als voorpremière, wat betekent dat je de film als eerste ziet! Na afloop krijgen alle dames ook nog een goodiebag.

De Keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het Keizerlijke leger om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden. In het geheim neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de plaats in van haar doodzieke vader. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen tonen. Het is een meeslepende reis die haar zal veranderen in een strijder en haar het respect zal opleveren van een dankbare natie...en een trotse vader.

Mulan is te zien tijdens de Ladies Night op 25 maart bij Kinepolis op Breepark in Breda. Tickets zijn nu te koop via Kinepolis.nl. De film start om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur.

Meer berichten