Fotografieworkshop voor jonge mantelzorgers

Voor jonge mantelzorgers vanaf 11 jaar organiseert StiB op zaterdag 21 maart 2020 een fotografieworkshop met het thema 'Lente'. Professioneel fotograaf Paul Ranft laat de jonge mantelzorgers op een andere manier naar de natuur kijken en leert hen hoe ze de mooiste natuurfoto's maken. Zo zijn ze even uit de zorgsituatie thuis en hebben ze de kans om leeftijdsgenoten te ontmoeten.

De fotografieworkshop is van 14.00 – 17.30 uur bij StiB, Gasthuisvelden 11 te Breda. Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.stib-breda.nl/agenda of 076 750 32 00. Er is plek voor 15 deelnemers.

Speciaal voor jonge mantelzorgers

StiB organiseert deze middag voor jonge mantelzorgers: kinderen die opgroeien in een gezin met een ouder, broer of zus die ziek is of een verslaving of beperking heeft. Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert StiB regelmatig activiteiten, omdat uit onderzoek blijkt dat het belangrijk is dat jonge mantelzorgers de aandacht krijgen die ze verdienen. Tijdens de activiteiten zijn ze even weg uit de zorgsituatie thuis en kunnen ze onderling verhalen uitwisselen. Kijk voor alle activiteiten op www.stib-breda.nl/agenda of volg stibbreda op Instagram.

StiB is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. Iedereen die te maken heeft met mantelzorg, kan bij StiB terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning op maat. StiB is onderdeel van Zorg voor elkaar Breda. Meer informatie is te vinden op www.stib-breda.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Ammerlaan via 076 750 32 00 of info@stib-breda.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden