NLdoet 2020: Wie helpt Happy Hippo?

Op 13 en 14 maart 2019 organiseert het Oranjefonds weer samen met duizenden organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Ook dit jaar heeft Stichting Happy Hippo weer een klus aangemeld en zoekt vrijwilligers om de handen uit de mouwen te steken.

Dit jaar is Happy Hippo één dag te gast bij Lunchroom De Uitdaging aan de Dorpsstraat 40 in Ulvenhout, waar het team u enthousiast zal ontvangen. Op zaterdag 14 maart stellen zij de ruimte aan de voorzijde van de lunchroom beschikbaar. Het zal zeker weer een gezellige dag worden!

Stichting Happy Hippo maakt verjaardagsdozen voor de kinderen die bij de Voedselbank Breda komen. In deze dozen zit ook altijd een stoffen vlaggenlijn: duurzaam, vrolijk en vooral: zelfgemaakt! Elk jaar gaan er ongeveer 300 verjaardagsdozen naar de jarige kids. Dat zijn dus ook elk jaar heel veel vlaggetjes en Happy Hippo kan dus altijd nieuwe vlaggenlijnen gebruiken. De activiteit die Happy Hippo heeft aangemeld voor NLdoet is dan ook het maken van vlaggenlijnen. Voor stof wordt gezorgd, de helpende handjes (met een eigen naaimachine) zoeken we nog! Dus iedereen die kan knippen, strijken, spelden of stikken: kom gezellig helpen.

Neem ook gerust uw (klein)kinderen mee. Ook kleinere handjes zijn heel welkom om te komen helpen met knippen, sorteren, en misschien zelfs om zelf een mooie vlaggenlijn te naaien!

Denkt u dat u Happy Hippo kunt helpen? Dan kunt u zich aanmelden via de website van NLdoet: www.nldoet.nl. Als u zoekt naar een klus in Ulvenhout kunt u zich aanmelden voor zaterdag 14 maart van 11 tot 16 uur. Na aanmelding krijgt u nog nadere informatie toegestuurd. Stichting Happy Hippo ziet u graag bij Lunchroom de Uitdaging!

Meer berichten