De tentoonstelling TROTS in de Kunstuitleen van ArtenZo
De tentoonstelling TROTS in de Kunstuitleen van ArtenZo (Foto: Gerda Prins)

Buurtmiddag met TROTS in de Blauwe Kei

Trots dat zijn ze, de deelnemers van ArtenZo, centrum voor beeldend werk van Amarant aan de Viveslaan 1. Hard hebben ze gewerkt aan hun schilderijen en textiele kunstwerken. Ieder mocht zijn favoriete werk uitzoeken en dat tentoonstellen in hun Kunstuitleen. Graag laten ze het werk zien aan de mensen uit de buurt. Voor Buurtmiddag Blauwe Kei reden om daar bij aan te sluiten.

Op 26 februari is er namelijk weer de maandelijkse Buurtmiddag. De plek om op een informele manier mensen uit de buurt te ontmoeten. Deze middag staat ArtenZo daarbij centraal. Verschillende deelnemers zullen iets over het centrum en hun werk vertellen. Ook kunt u een kijkje nemen in de catalogus van de Kunstuitleen. ArtenZo vindt het belangrijk dat er een verbinding is met de buurt. Vandaar dat ze de Buurtmiddag iedere maand gastvrij onderdak bieden. Keer op keer zijn we onder de indruk van de kleurrijke schilderijen die we daar zien.

Bent u ook altijd al benieuwd geweest wat ArtenZo in de oude kleuterschool aan de Viveslaan allemaal doet? Loop dan woensdag 26 februari eens binnen. Van 13.30 tot 15.30 uur staat de koffie en de thee voor u klaar. We heten u van harte welkom.

Meer berichten