Award-gala voor de mantelzorger!

Om de noodzaak van mantelzorg voor mensen met geheugenproblematiek onder de aandacht te brengen en om ze in het zonnetje te zetten, zal er op vrijdag 19 juni in de gemeente Breda een Award-gala plaatsvinden, waar awards voor mantelzorgers van mensen met geheugenproblematiek zullen worden uitgereikt.

Er worden twee awards uitgereikt: één voor de mantelzorger van personen tot 55 jaar, en één voor de mantelzorger van personen boven de 55 jaar. Vanaf nu kun je mantelzorgers nomineren via de website www.annafrijdag.nl.

Het evenement zal plaatsvinden in het Atrium van de Rabobank Breda. Het initiatief voor deze awarduitreiking komt van de beschermvrouwe en het bestuur van stichting het annafrij huis in Breda. Meerdere zorgorganisaties en zorgfuncties zijn betrokken bij deze verkiezing.

19 juni 2020 wordt een prachtige avond voor de mantelzorgers. Even geen zorgtaken, maar ontspanning en aandacht! Dit wordt geen annafrij huis-feestje, maar een mantelzorgfeestje!
Diverse sponsoren en vele artiesten, zoals Peter Strykes, Simone Eversdijk, John-Paul Chacon, David van Oosterhout en Wendy de Laat, zullen belangeloos hun medewerking verlenen aan dit mooie initiatief!

Meer berichten