Ook voor alleenstaanden is het Gulden Bal altijd 'n goede gelegenheid onder de vele bezoekers vrienden en kennissen te ontmoeten.
Ook voor alleenstaanden is het Gulden Bal altijd 'n goede gelegenheid onder de vele bezoekers vrienden en kennissen te ontmoeten. (Foto: )

Gulden Bal is elk jaar (weer) één groot feest

Dinsdag 25 februari, op de laatste dag van carnaval, is in het Chassé Theater traditiegetrouw het Gulden Bal. Deze carnavalsmiddag voor de hele familie is aan de 51e editie toe en begint om twee uur.

De presentatie is in handen van Frank Jankowski (in de middenzaal) en Jan Learbuch (in de foyer). De grote gangmakers zijn, zoals ieder jaar, de muzikanten van - maar liefst - zo'n 20 carnavalskapellen, die de beste carnavals-krakers spelen.Ook komt om halfvijf prins Arie d'n Irste van 't Kielegat met zijn gevolg langs en is er weer een kinderopvang in de foyer, waar kinderen hun creativiteit bot kunnen vieren onder de begeleiding van de medewerkers van het 'Brakkenfestival on Tour'. Ze kunnen daar knutselen, zich laten schminken en ook spelletjes spelen.

De toegang is 5 euro per persoon, inclusief garderobe. Kinderen tot en met 12 jaar mogen, mits onder begeleiding, gratis binnen, net als BredaPas-houders op vertoon van hun pas. De toegangskaarten zijn alleen op de dag zelf vanaf halftwee verkrijgbaar aan de kassa in het Chassé Theater.

Meer berichten