Auteur Jan Geurtz geeft lezing in de Nieuwe Veste in Breda

Jan Geurtz, schrijver van vele boeken, komt op uitnodiging van Zuiderlicht op donderdagavond 16 april naar Breda, om van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur een lezing in de Nieuwe Veste aan de Molenstraat 6 te geven.

Jan Geurtz is auteur van bestsellers als 'Verslaafd aan liefde', 'De Verslaving voorbij'  en 'Vrij van gedachten'. Onlangs verscheen zijn laatste boek: 'Wijzen naar de maan', over de spirituele zoektocht in het dagelijks leven.

In de lezing op 16 april gaat het over hoe spirituele kennis en beoefening je kunnen helpen om angst en zelf-afwijzing te overstijgen, en te leren leven vanuit een liefdevolle staat van Zijn. Die spirituele manier van leven heeft een positieve invloed op hoe we relaties aangaan, maar ook op hoe we liefdevol alleen kunnen zijn.

Natuurlijk is er de gelegenheid om aan Jan Geurtz vragen te stellen die hij met veel plezier zal beantwoorden. Ook is het mogelijk boeken van Jan Geurtz te kopen. De vrije Boekhandel aan de Veemarktstraat zal de verkoop van de boeken verzorgen.

De entree voor deze avond bedraagt 24,50 euro en het is verstandig tijdig je kaarten voor deze lezing te reserveren. Je kunt tickets nu reeds online bestellen, via: https://www.zuiderlichtbreda.nl/jan-geurtz-geeft-lezing-in-breda-over-zijn-nieuwste-boek/.

Meer berichten