Volop belangstelling bij eerdere taxatiemiddagen.
Volop belangstelling bij eerdere taxatiemiddagen.

Zondag 1 maart taxatiedag in Nederlands Drukkerij Museum

Zondag 1 maart is er van 13.00 tot 17.00 uur een taxatiedag van kunst, antiek en curiosa in het Nederlands Drukkerij Museum in Etten-Leur.

Denkt u een Van Gogh in huis te hebben of bent u nieuwsgierig wat dat oude boek of beeldje nu eigenlijk waard is? En waar het vandaan komt? Dat treft, want op zondag 1 maart staat het Nederlands Drukkerij Museum in het teken van het taxeren van kunst, antiek en juwelen. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert het museum deze zondagmiddag een kunsttaxatiemiddag.

Gedurende deze middag kunt u aanschuiven bij een van de gerenommeerde taxateurs van deze bekende Brabantse kunsthandel. Zij taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw beelden, antiek en ander kleingoed en kunnen u haarfijn vertellen waar het vandaan komt en wat een eventuele waarde ervan is. Deze middagen zijn zo populair dat Omroep Brabant dit jaar een eigen programma gaat produceren over deze taxatiemiddagen.

Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? Kom dan vooral langs op deze unieke Kunst & Curiosa dag in het Nederlands Drukkerij Museum aan de Leeuwerik 8, 4872 PH te Etten-Leur.

U mag 3 objecten meenemen om te laten taxeren.

De middag begint om 13 uur en eindigt om 17 uur.

Voor meer informatie: www.nederlandsdrukkerijmuseum.eu

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden