Humphrey's Breda in een nieuw jasje!

In het centrum van Breda, op de hoek van de Catharinastraat en het Kasteelplein, bevindt zich Humphrey's Breda. Dit restaurant ligt op een steenworp afstand van de Grote Markt en heeft een prachtig uitzicht op de beroemde Grote Kerk. Na 26 jaar is Humphrey's Breda  nu verbouwd en heeft het een totaal nieuwe look gekregen. Tevens is de akoestiek geoptimaliseerd.

Kenmerkend voor het restaurant in Breda is de hoge ruimte met daarin zijn prachtige vide. Door de vele knusse hoekjes is deze eetgelegenheid uitermate geschikt voor een gezellig intiem diner, maar bestaat er ook de mogelijkheid om met een groot gezelschap te tafelen; of je nu iets te vieren hebt met vrienden, familie of op zoek bent naar een sfeervolle plek voor een bedrijfsuitje.

De nieuwe inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol eigentijds interieur, dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries met houten vloerdelen, warm tapijt, veel kleur, comfortabele stoelen en banken en sfeervolle verlichting. De aanwezigheid van veel groen roept een 'parkgevoel' op wat zorgt voor een nieuwe unieke beleving.

Ook beschikt het restaurant midden op het Kasteelplein over een splinternieuw gezellig terras waar het tijdens de warmere avonden goed toeven is.

Humphrey's biedt een 3-gangen keuzemenu (met keuze uit 6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten) voor een vaste scherpe prijs van 29,95 euro. Het is een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Hiernaast staan er altijd twee specials op de kaart. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met aioli. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en koolsalade. Deze zijn allen bij de prijs inbegrepen.

Humphrey's, dat dagelijks geopend is  vanaf 17.00 uur, staat voor bourgondisch genieten in een sfeervolle ambiance en is dus de perfecte plaats voor gezelligheid en een heerlijk avondje uit voor jong en oud.

Meer weten? Kijk dan op www.humphreys.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden