Albert Heijn Brabantpark wil graag de heropening vieren met klanten.
Albert Heijn Brabantpark wil graag de heropening vieren met klanten. (Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree)

Albert Heijn Brabantpark krijgt grote metamorfose

Albert Heijn op het Brabantplein 24 in Breda sluit 29 februari om 17:00 uur tijdelijk voor een flinke verbouwing. De winkel gaat volledig op de schop en krijgt ook nog eens het allernieuwste concept van Albert Heijn. 

De feestelijke heropening is op woensdag 11 maart om 11:00 uur.   Klanten kunnen dan kennismaken met een hypermoderne supermarkt waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien   komen er zelfscankassa’s waardoor het afrekenen sneller zal verlopen. 

Zo’n 60 jaar geleden vestigde de winkel zich in Brabantpark. Het was toen de allereerste zelfbedieningssupermarkt van Zuid-Nederland. “De opening trok destijds veel belangstelling, iedereen wilde de winkel met eigen ogen zien”, vertelt supermarktmanager Corné van Loon. “Ik denk dat we met onze verbouwde supermarkt ook zo veel aandacht trekken. We krijgen immers een winkel met een enorm versaanbod en de laatste technische snufjes! Namens alle medewerkers nodig ik iedereen uit om samen met ons de heropening te vieren. Het wordt een gezellig feest met  allerlei leuke activiteiten.”

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden