Cultuurpodium Het Gele Huis weer gevarieerd

Op zaterdag 29 februari 2020 is er weer het Cultuurpodium met prima artiesten. Zo is daar Sven De Swerts te bewonderen met zijn intense en soms rauwe poëzie. Hij is op een bepaalde manier “gek”, maar wel op de juiste manier.

Muziek is er onder andere van Deborah Jacobs die wat van haar brede repertoire zal laten horen, een repertoire dat zowel rock en ballads bevat, maar ook poëtische liedjes, aansluitend op de sfeer van het podium.

Deborah en Sven zullen ook samen muzikale woorden laten klinken in een voor de gelegenheid samengesteld duo. De uitkomst van die samenwerking zal verrassend zijn.

Opa IJsbeer, alias voor Henk van Maanen, heeft een zeer divers repertoire, waarbij zijn reizen naar Griekenland voor hem een groot deel van zijn inspiratie vormen. Hij houdt niet van “eenheidsworst”, zoals hij het noemt.

De tweede muzikante, Suzanne speelt en zingt met liefde voor het lied; op gitaar begeleidt ze haar zelfgeschreven liedjes. Het zijn echte luisterliedjes en met haar mooie stem blijft ze het publiek boeien. Ze breidt haar repertoire gestaag uit en laat dat nu horen.

Het Cultuurpodium wordt weer een interessante middag voor fijnproevers en als cooling down van carnava zeer aan te raden.

Aanvang 15.00 uur (eerder open) in Het Gele Huis Dreef 5 (naast Het Roode Hert)

Opgeven voor het muzikale deel: dbmuziek@gmail.com voor de andere delen: kameel112@gmail.com

Entree 2 euro

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden