Foto:

Beleef de marathon van A Quiet Place bij Kinepolis

Een hele avond in superstille spanning zitten: dat staat er gepland tijdens de marathon van A Quiet Place. Ter ere van de release van het tweede deel van de reeks, vertoont Kinepolis op Breepark in Breda beide spannende films achter elkaar op woensdagavond 18 maart vanaf 19.00 uur!

Voorpremière bij Kinepolis
Tijdens deze marathon zie je niet alleen twee bloedstollend spannende films achter elkaar, maar ben je ook één van de eersten die A Quiet Place Part II te zien krijgt, want de film gaat pas de volgende dag in première. Deze film wil je natuurlijk in de bioscoop kijken met niet alleen het beste beeld, maar vooral ook het beste geluid, omdat ieder geluidje van levensbelang is binnen het verhaal van de film…Grijp dus snel je kans, tickets voor deze marathon kosten 15 euro (exclusief toeslagen) en zijn nu te koop bij Kinepolis.

Over A Quiet Place
Een familie probeert in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter. A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

Over A Quiet Place Part II
Na een reeks dodelijke slachtoffers gaat de strijd om te overleven opnieuw door voor de familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe). Gedwongen om zich in het onbekende te wagen, realiseren ze zich al snel dat de wezens niet de enige bedreiging vormen voor zij die zich schuil houden.

Meer berichten