Speciale gasten zijn The Party Animals.
Speciale gasten zijn The Party Animals. (Foto: )

Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Etten-Leur

Op zaterdag 28 maart komt Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! samen met de Party Animals naar Studio76 in Etten-Leur.

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! in Etten-Leur op zaterdag 28 maart 2020 met een special guest. 4 uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Kom met een foute glimlach die zelfs John de Bever niet van je gezicht krijgt keihard hakken met special guest Party Animals. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je stoeipakje met feesthoed, je van slingers gemaakte boa, of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Naast de twee Qmusic DJ’s die zullen draaien, treden ook de Party Animals op! Klassiekers als ‘Have You Ever Been Mellow’, ‘Hava Naquila’ en ‘Aquarius’ overstijgen inmiddels generaties en ook genres: was de stevige destijds gewaagd, tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens. Het thema van deze avond is ‘FEESTBEESTEN’. Dus kom en verras ons met een foute outfit!

Wil jij deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden