vrouwen van de organisatie
vrouwen van de organisatie (Foto: anton verbeek)

7 maart Internationale Vrouwendag in Mondiaal Centrum Breda

in het Mondiaal Centrum Breda aan de Roland Holststraat 71 in Breda wordt zaterdagmiddag 7 maart Internationale Vrouwendag gevierd en het organisatiecomité (bestaande uit Rajita, Marielle, Gul, Troy, Nisreen, Carla en Ellen) nodigt alle meiden en vrouwen uit om dit met elkaar te komen vieren.

,,Je bent welkom vanaf 14.00 uur en het programma start om 14.30 uur. Sprekers zijn de Bredase wethouder Greetje Bos en Elisah Pals, de initiatiefneemster van Zero Waste Nederland. Verder zijn er interactieve workshops, een markt, een theetuin, soepjes en hapjes, en - vanaf 16.30 uur - interculturele muziek en dans voor iedereen.  We ronden af om 17.30 uur.

Aan deze dag werken mee: het koor 'de wind van voren', kunstenares Marianne van Heeswijk van het 'Tapijt voor Vrede', Inge Barmentlo van Bag-again, Nisreen van Emissa Catering, Amnesty International, Saz leert, Prisma, freshtable  en Rajita van Tryog

Deze dag staat in het teken van vrijheid, duurzaamheid en solidariteit naar vrouwen overal ter wereld. Vrijheid van vrouwen dient niet onderhandelbaar te zijn, maar een vanzelfsprekendheid. Deze vanzelfsprekendheid vieren wij met krachtige vrouwen onder elkaar.

Wij nodigen jou uit en neem je buurvrouw, moeder, dochter of vriendin mee.

Meer berichten