Foto:

Prijs is bekend voor het AWARD gala mantelzorg 2020

De prijs is bekend voor het AWARD gala mantelzorg 2020 (Geheugenproblematiek).  Uiteraard krijgen de winnaars een geweldig mooie Award mee, maar dat is niet het enige! Een (mid)week) vakantie in het zonnige Spanje voor de mantelzorger voor 2 personen en daarbij een (mid)week) verblijf  voor de persoon die de zorg ontvangt in het annafrij huis!

Deze mooie prijzen zijn ter beschikking gesteld door de  Stichting annafrij huis  en  door de beschermvrouwe  vakantie Aguilas !

De aanmeldingen voor nominaties stromen binnen! De flyers worden op dit moment overal verspreid, onder andere in zorginstellingen en dergelijke. Dus we hopen op heel veel nominaties. Kent u iemand die voor een nominatie in aanmerking komt? Ga naar onze  website www.annafrijdag.nl en vul de gegevens in!

Dit alles is en wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren en mede commissieleden! De commissie bestaat uit een kleurrijk pallet, mensen uit de zorg, bedrijfsleven, verzekeringswereld, bankwezen et cetera et cetera.Diverse zorginstellingen ondersteunen dit initiatief en gaan zich inzetten in alle commissies, zoals  StiB, de Villa en Zorgmies Breda!

Diverse sponsoren en vele artiesten zoals  Peter Strykes, Simone Eversdijk, John-Paul Chacon, David van Oosterhout en Wendy de Laat gaan zich belangeloos committeren en hun medewerking verlenen aan dit mooie initiatief!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden