Sjoerd Vos
Sjoerd Vos (Foto: Sonja Rosing)

Informatieavonden over Transcendente Meditatie

Na een periode van meer dan 20 jaar gaan we weer informatieavonden organiseren over Transcendente Meditatie in Breda, in buurthuis Gageldonk! De lezingen worden gegeven door Sjoerd Vos, een ervaren TM-leraar die door het hele land lezingen en cursussen verzorgt. Bij voldoende belangstelling zullen er ook cursussen in Breda en omgeving gegeven worden.

Tijdens de informatieavond leer je over de voordelen, de herkomst en hoe bijzonder makkelijk deze meditatietechniek is. Er is wetenschappelijk vastgesteld dat TM helpt bij het voorkomen en/of herstellen van een burn-out, het je lichamelijke gezondheid verbetert en je meer rust en ontspanning krijgt. Sjoerd Vos gaf afgelopen weekend de cursus nog in Rotterdam, waarbij de deelnemers gelijk aan aangaven een groot verschil te merken in hun gemoedsstand en hun gedrag naar anderen. “Ik zie dingen helderder”, gaf iemand direct aan. Een andere deelnemer zei dat ze veel assertiever was geworden naar haar collega’s en leidinggevende, ze was veel beter in staat haar standpunten kenbaar te maken. Ze had eindelijk het gevoel dat ze voor zichzelf op durfde te komen. 

Voor de helft van de mensen zijn rust, ontspanning en concentratie de voornaamste redenen om met Transcendente Meditatie te beginnen. Maar er zijn nog veel meer voordelen. En daarbij ligt de nadruk om de eenvoudig van TM. Iedereen kan leren mediteren. 

Meer hierover tijdens de informatieavonden op 12 maart en 9 april om 19 uur in buurthuis de Gageldonk, Gageldonksepad 5, Breda. 

Aanmelden kan via breda@tm.nl of telefonisch via 06 3818 0225. 

Meer berichten