Witte geit? Dàmindenie?! De eerste BelcrumBuurtQuiz!

Ben jij een allesweter? Of een opzoekwonder of puzzelfenomeen? Doe dan mee aan de BelcrumBuurtQuiz ofwel de BBQ. Deze fantastisch leuke BBQ wordt gehouden op zaterdag 14 maart.

Veel dorpen om ons heen hebben een jaarlijkse dorpsquiz. Een aantal wijkbewoners van de Belcrum vonden het tijd voor een eigen quiz. Gezelligheid en plezier met buurtgenoten en vrienden staan voorop. De ultieme hoofdprijs, het winnen van de Gouden BBQ, is uiteraard het streven.

Hoe gaat het in zijn werk? Je vormt een team met tenminste 6 personen met een maximum van 12. Minstens 1 persoon moet in de Belcrum wonen. Op 14 maart ontvang je aan begin van de middag de eerste vragen digitaal. De antwoorden moeten aan het eind van de middag worden ingeleverd. In de avond worden alle teams verwacht in het Belcrumhuis voor de grande finale.

Tijdens de quiz worden jong en oud uitgedaagd. Het gaat om kennis, behendigheid en wetenswaardigheden. Sport, spel, media, kunst en bijzondere weetjes komen ook aan bod. Er zijn doe-vragen en opzoekvragen…

Zin om mee te doen maar je hebt geen team? Je kan je ook opgeven als individuele deelnemer, dan zoeken wij een team voor je om aan te haken.

Belangstelling? Wil je nog meer info of kan je niet wachten om je op te geven?

Surf dan naar onze website: www.belcrumbuurtquiz.nl. Tot de 14e maart!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden