flyer expo
flyer expo

GEANNULEERD: Tweejaarlijkse expositie van Het Fotopaleis

Het Fotopaleis viert haar 10-jarig bestaan met de expositie Beeldenstorm op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020 in Het Witte Kerkje aan de Hoofdstraat 1 in Terheijden. Van veertien leden is vrij werk te zien en beide dagen bent u van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Beeldenstorm is de foto-expositie van ons aller eigen beeldentaal. Ieder lid krijgt de vrijheid om een onderzoek te doen en zijn of haar eigen stijl te zoeken, te vinden en te tonen. Hiermee hopen we een storm aan nieuwe beelden te creëren. De titel laat ruimte voor eigen interpretatie en creativiteit. Laat u verrassen door het zeer gevarieerde werk van onze leden en hun kijk op fotografie.

Het Fotopaleis is een groep van zestien enthousiaste vrijetijds- en beroepsfotografen. De leden komen elke twee weken op maandagavond samen in De Teruggave (het voormalig belastingkantoor te Breda) om elkaars foto’s te bespreken of een presentatie te verzorgen en hechten grote waarde aan fotografie waarbij de maker iets te vertellen heeft. Ieder lid gaat het avontuur met zichzelf aan. De besprekingen dienen als klankbord met als doel het realiseren van een foto(serie) met diepgang of verhaal.

De deelnemende fotografen zijn: Carla Bertelsmann, Mia Brandenburgh-Schouten, Hans van Gils, Onno van Gils, Pascal de Groot, Reginald Kluijtmans, Marcel Post, Piet Raats, Corine Roks, Rene Siemons, Fred Sonnega, Mary Vincenten, Robbert Stroy en Arjan Zoomers.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden