Foto:

Even geen bezoekje aan oma? Stuur een brief om te zeggen dat je aan haar denkt!

De oproepen en richtlijnen van het kabinet worden door heel veel Nederlanders opgevolgd. Een daarvan was het uitstellen van een bezoek aan ouderen. Dus ook een bezoekje aan opa of oma moet even wachten.

Heel begrijpelijk, maar ook heel jammer, want voor ouderen is dit bezoekje vaak het hoogtepunt van de week. Vanaf vandaag kunnen jongeren op een andere manier laten zien dat ze aan deze ouderen denken; met het penpakketje van stichting Kletsmajoor. 

Maandag stond vanuit onze stichting Kletsmajoor - een stichting die stagiaires en ouderen samen brengt - weer een activiteit bij het verzorgingshuis op de planning. Een activiteit waar deze ouderen enorm naar uitkijken. Het is een van de weinige sociale contacten die zij hebben gedurende de week. Helaas hebben we dit toch moeten afzeggen.

Heel begrijpelijk dat we deze kwetsbare groep nu even niet of minder opzoeken, maar het is wel echt heel jammer. We zouden geen echte kletsmajoor zijn als we niet met een ander goed idee zouden komen om ouderen te laten weten dat we aan ze denken. Vanaf vandaag bieden we daarom jongeren de mogelijkheid gratis een brief te sturen aan een oudere. Want je kunt hen natuurlijk niet alleen aandacht en liefde geven door bij ze langs te gaan, maar ook door ze een brief te schrijven!

Daarom geven we via onze speciale actie-website: www.brieven.stichtingkletsmajoor.nl gratis pen-pakketten weg, zodat je voor de komende weken penvrienden kunt worden met je oma, opa, buurman, buurvrouw of ieder ander persoon die je nu even niet live kunt opzoeken!

Stichting Kletsmajoor kan de eerste honderd pakketjes gratis aanbieden dankzij steun van de gemeente Breda. Vindt u het als bedrijf ook belangrijk om iets extra’s te doen voor die mensen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken? Laat het ons weten via info@kletsmajoor.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden