Kerkdiensten The Blessing Breda gaan door via livestrean

Onze samenkomst op zondagmorgen in The Blessing Breda zal er iets anders uitzien, omdat we elkaar niet in levenden lijve ontmoeten. Toch komen we gewoon om 10.30 uur allemaal bij elkaar via onze livestream. We zullen samen zingen en God loven en prijzen zoals we gewend zijn. We zullen luisteren naar de boodschap. We zullen voor je bidden. En ook de mededelingen, solozang en het brengen van ons offer zullen niet ontbreken.

De overheid en het RIVM heeft de hele bevolking opgeroepen om zo min mogelijk verplaatsingen te maken en bij elkaar te komen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Wij willen wijsheid gebruiken en hieraan gehoor geven door niet fysiek, maar via livestream bij elkaar te komen. Op deze manier houden we ons aan de gegeven richtlijnen van de overheid en kunnen we in dezelfde tijd toch allemaal bij elkaar komen.

We weten niet hoe het in de toekomst zal gaan, maar we zijn zo dankbaar en blij dat wij op deze nieuwe manier toch kunnen samenkomen met de mogelijkheid om ons geloof in Jezus Christus samen te belijden.

Mocht je vragen hebben, volg dan onze website: www.maasbach.nl. Hiermee willen wij jou informeren in de dagen die voor ons liggen. Laat je in ieder geval niet bang maken met de angst van alles wat je hoort en ziet, want Jezus heeft gezegd: ‘En vergeet dit niet: Ik ben altijd bij jou, tot het einde van de tijd.’ – Mattheüs 28:20

We gaan door met het evangelie van Jezus Christus en geloven dat God ons juist in deze tijd zal gebruiken als een baken van licht en hoop voor deze wereld!

Tot zondag op livestream!

David & Regina Maasbach

The Blessing Churches
Johan Maasbach Wereldzending

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden