Het projectkoor blijft optimistisch: tot volgend jaar!
Het projectkoor blijft optimistisch: tot volgend jaar! (Foto: Rob Heeren)

Passieconcert projectkoor struikelt over Corona

Wat ontzettend jammer dat het passieconcert op 28 maart in de Lambertuskerk niet kan doorgaan. Maandenlang is er geoefend door 45 zangers en zangeressen op het mooie The Crucifixion uit de Engelse Romantiek. Zij kunnen nu de afronding van dit project met een concert voor een volle kerkzaal niet waarmaken.

 Al elf keer was dit concert het hoogtepunt van het maanden durende passieproject. Ook voor de bezoekers van het jaarlijkse concert is dit een teleurstelling.

Hartverwarmend echter zijn de positieve begripvolle reacties van zangers, sponsoren en donateurs. Zonder uitzondering lieten de donateurs weten, dat hun bijdrage niet terug betaald hoeft te worden. En dat geeft de organisatie extra stimulering om volgend jaar opnieuw aan een passieconcert te gaan werken.

Gelukkig is er dit jaar slechts een struikeling van, en geen einde aan de passieconcerten. De Lambertuskerk is voor 20 maart 2021 alweer gereserveerd. Optimistisch verder dus, aldus bestuur en dirigent Dieneke Bicknese-de Rhoter.

Natuurlijk zijn er mensen die al toegangskaarten hebben gekocht voor 28 maart. Op de website van Stichting Projectkoor Etten-Leur kan men lezen hoe je je geld kan terugkrijgen: www.projectkoorettenleur.nl. Of bel naar 076-5034232

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden