CarProf Nuitermans doneert 0,50 euro bij elke APK aan Fonds Slachtofferhulp

CarProf Nuitermans in Breda is partner geworden van Fonds Slachtofferhulp. Samen met meer dan 70 onafhankelijke autobedrijven houden zij, onder de paraplu van hun garageformule CarProf, een APK-actie. Klanten die hun auto voor een APK bij een CarProf brengen, steunen daarmee direct het goede doel. Met deze APK-actie willen alle CarProf autobedrijven gezamenlijk nog meer bijdragen aan de verkeersveiligheid in Nederland.

Dennis Nuitermans van CarProf Nuitermans: ,,Wij staan voor kwaliteit. Onze monteurs doen er elke dag alles aan om auto’s goed en veilig de weg op te laten gaan. Zo kan een autoband met voldoende grip bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing. Vanuit onze vakkundigheid zetten wij ons volledig in voor de veiligheid van onze klanten en andere verkeersdeelnemers. Met deze APK-actie willen we een stap verder gaan, namelijk steun bieden wanneer het op de weg in een verkeerssituatie misgaat. Via Fonds Slachtofferhulp kunnen wij verkeersslachtoffers ondersteunen op praktisch, emotioneel, financieel en juridisch vlak.''

Van elke uitgevoerde APK dragen alle CarProf-autobedrijven in Nederland 0,50 euro af aan Fonds Slachtofferhulp. De donaties zijn specifiek voor TrafVic-Kids. Dit project biedt specialistische hulp aan kinderen die nabestaande of slachtoffer zijn door een verkeersongeval. Met wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van (online) therapie aan kinderen die worstelen met psychische, sociale en gedragsmatige klachten. Elke maand zal op www.carprof.nl/fondsslachtofferhulp een nieuwe tussenstand staan van het opgehaalde bedrag.

Jaarlijks belanden er naar aanleiding van een verkeersongeval zo’n 30.000 mensen op de spoedeisende hulp en overlijden er 600. Met het programma Verkeersongevallen richt Fonds Slachtofferhulp zich op de verbreding en structurele verbetering van het hulpaanbod aan verkeersslachtoffers en hun nabestaanden. Zo werken zij onder andere aan het versterken van de (rechts)positie en faciliteren zij lotgenotencontact en noodhulp. Het fonds is in 1989 opgericht door erevoorzitter prof. mr. Pieter van Vollenhoven.

CarProf is een garageformule van Alliance Automotive Group Benelux en verbindt universele autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Naast de standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon biedt een CarProf autobedrijf ook een voordelige 24/7 internationale pechhulp. Een aantal vestigingen biedt daarnaast services als Private Lease, Kentekenloket en elektrische laadpalen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden