Nieuwe Nobelaer sluit deuren tot en met 5 april

In vervolg op de aangescherpte maatregelen van het R.I.V.M heeft cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer moeten besluiten haar activiteiten per direct te staken en het pand te sluiten voor publiek. Deze maatregel gaat in op maandag 16 maart om 09:00 uur en loopt vooralsnog tot en met zondag 5 april a.s.

Alle voorstellingen tot en met 5 april a.s. worden verplaatst of geannuleerd. Bezoekers die reeds toegangskaarten hebben gekocht, ontvangen hierover persoonlijk bericht. Mocht de nieuwe datum hen niet schikken, dan krijgen zij hun geld terug.

Alle evenementen en repetities worden eveneens geannuleerd. Organisaties en verenigingen worden hierover persoonlijk benaderd.

Ook het cursusprogramma van Nieuwe Nobelaer kan geen doorgang vinden. De lessen worden waar mogelijk op een later tijdstip ingehaald. Alle leerlingen en cursisten ontvangen hier persoonlijk bericht over.

Ook de bibliotheek en speelotheek zijn gesloten. Mochten er door deze maatregel boetes ontstaan omdat leners hun boeken of speelgoed niet in kunnen leveren, dan worden deze kwijt gescholden. 

Directeur-bestuurder Hilda Vliegenthart: “Wij betreuren het dat wij ons gebouw moeten sluiten omdat we weten dat onze dienstverlening, momenteel zeker die in de bibliotheek, in een grote behoefte voorziet. Wij wensen alle inwoners van Etten-Leur en daarbuiten veel sterkte. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar; en voor straks: graag tot ziens in Nieuwe Nobelaer.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden