Foto:

Plan voor herinrichting Willem Alexanderplein op website

Door de maateregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken, gaat de inloopbijeenkomst op 24 maart over de herinrichting van het Willem Alexanderplein in Teteringen niet door.

,,Tijdens die bijeenkomst zouden we een plan presenteren, dat invulling geeft aan het principe van plein naar park. Het ontwerp is mede gebaseerd op de massale deelname van de inwoners van Teteringen aan onze enquête. Hieruit bleek dat het huidige open en stenige plein een plek moet worden met een groene uitstraling en een aantrekkelijk verblijfsklimaat'', aldus de Willem-Alexanderplein Actiefgroep.

,,Om u toch een beeld te geven hoe zo’n park eruitziet, is het plan vanaf eind deze week op onze website www.willem-alexanderplein.nl te zien. Hier is onder andere een 3D-animatie te bewonderen die een goede indruk geeft van het plein na de herinrichting. Tevens is het mogelijk te reageren op het ontwerp en de verschillende onderdelen. Uw reactie stellen wij zeer op prijs. Alleen met uw inbreng kunnen wij een definitief plan aan de gemeente presenteren dat een breed draagvlak onder de inwoners heeft. Wij gaan er daarom vanuit dat u net zo massaal en enthousiast reageert als op de enquête. Daarmee kunnen wij verder werken aan een definitief plan. Uiteraard krijgt u op een later moment alsnog de mogelijkheid tijdens een inloopbijeenkomst te reageren op het plan. Wanneer dat zal zijn, is op dit moment nog niet te zeggen, hou de website dus in de gaten!''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden