Nieuwe Nobelaer Poppodium streamt 1e editie #blijfthuiskamerconcert

In vervolg op de aangescherpte maatregelen van het R.I.V.M zijn de deuren van cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer gesloten voor publiek sinds maandag 16 maart jl. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Nieuwe Nobelaer biedt de inwoners van Etten-Leur tóch graag de gelegenheid om te genieten van een fantastisch concert ook al mag men niet naar het cultuurcentrum komen. Vrijdag 3 april vindt daarom vanuit Nieuwe Nobelaer Poppodium de eerste editie plaats van #blijfthuiskamerconcert.

De band Outside Revelation zal, alle richtlijnen in acht nemende, een concert geven in de lege Grote Zaal van Nieuwe Nobelaer. Dit #blijfthuiskamerconcert wordt live gestreamd op het YouTube-kanaal van het cultuurcentrum. Zo kan iedereen mee genieten, in de veiligheid van zijn of haar eigen huis. 

 Outside Revelation  is een heavy groove rockband met een vooruitstrevende sound. Ze hebben al het goede van de 70’s gepakt met invloeden van o.a. My Midnight Creeps, The Damn Truth, Rival Sons & Blackberry Smoke en dit in een moderne stijl gegoten. Maar het allerbelangrijkste, ze hebben er een hoop groove aan toe gevoegd! De band bestaat uit Tracy Tchai (zang/gitaar), Davy Knobel (gitaar), Toine Couwenberg (drums) en Michael Wouters (bas). Het concert is meteen een mooie promo voor de band, die op 17 april a.s. een nieuwe single lanceert. 

Het #blijfthuiskamerconcert van Outside Revelation wordt vrijdag 3 april vanaf 20.30 uur live gestreamd op het YouTube-kanaal van Nieuwe Nobelaer:  www.youtube.com/user/nieuwenobelaerel  

 Directeur-bestuurder Hilda Vliegenthart: “Muziek is een enorme verrijking van ons leven. Het kan opvrolijken, geeft energie of biedt juist troost. Muziek is de taal van het hart. Met het streamen van dit concert bieden we Etten-Leur graag een gratis moment van ontspanning in de veiligheid van ieders eigen omgeving.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden