Gratis online fotoshoot bij Shoots & More

Shoots & More - met ook een vestiging in Breda, aan de Nieuwstraat 10 - biedt vanaf 1 mei tot 1 juni de mogelijkheid om tijdelijk gratis een online fotoshoot te doen vanuit huis. Een online fotoshoot kan alleen of met het gezin. Het is zelfs ook mogelijk om online op afstand vrienden uit te nodigen en het enige wat je ervoor nodig hebt, is een telefoon, tablet of laptop met een camera.

,,'Capture happiness' staat centraal bij Shoots & More. Jouw gelukt wordt vastgelegd voor nu en later. Om in deze periode meer geluk aan Nederland te brengen, kun je bij Shoots & More een online fotoshoot doen waarvoor je het huis niet uit hoeft. Zo kun je toch nog van een fotoshoot genieten! Tijdens een online fotoshoot worden er foto’s van jou gemaakt door een echte Shoots & More-fotograaf. Een online fotoshoot duurt maar circa 15 minuten. De fotograaf gaat de foto’s bewerken en ze worden naar je opgestuurd!'', aldus Shoots & More.

Een online fotoshoot kan je reserveren via https://shootsandmore.nl/onlinefotoshoot/, en meer informatie over hoe een reservering te maken vind je op: https://shootsandmore.nl/online-fotoshoot/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden