Voorbij de Johannes Passion in Effen

Met spijt in het hart heeft het bestuur van Stichting Personare de uitvoering van de Johannes Passion in de H. Moeder Godskerk in Effen moeten afzeggen.

We keken ontzettend uit naar ons concert op Witte Donderdag 9 april, iedereen stond in de startblokken: onze 6 gepassioneerde solisten, het professionele barokorkest Collegium Delft, Mark van Nispen op het orgel, de 20 zangers van ons kamerkoor en last but not least onze inspirerende dirigent  Ad van Unen.

We zijn direct een actie gestart om de professionals een financieel extraatje over te kunnen maken door te vragen of koorleden en kaartkopers hun gedane investering zouden willen schenken. We zijn zeer gelukkig met hun hartverwarmende reacties op deze oproep.

Gelukkig kunnen wij uitkijken naar twee reeds in voorbereiding zijnde concerten op 12 en 13 december 2020 wanneer wij de Vespers (All Night Vigil) van Sergej Rachmaninov zullen gaan uitvoeren. Dit is een werk voor koor a cappella en alle benaderde koorzangers alsmede onze dirigent zijn blij dat zij aan dit project kunnen gaan deelnemen.

Volgend jaar zullen wij opnieuw op Witte Donderdag de Johannes Passion in Effen op de concertagenda plaatsen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden