verse oogst
verse oogst (Foto: Olga Kroes)

Oogstaandeel nemen? Dat kan....

In deze tijd is het belangrijk om de gezondheid en vooral de conditie op peil te houden. Dat kan door gezond te eten. Vooral vers, biologisch en lokaal. De Baronieboeren Breda organiseert op verschillende plekken de mogelijkheid om je verse groenten zelf te komen halen.

Voor €260,- per jaar kun je bijna een heel jaar je eigen verse lente, zomer en wintergroenten komen halen. Je betaalt per jaar of per half jaar.

Op 2 plekken in Breda vind al tuinderijen die zo’n oogstaandeel aanbieden. Bij Tuinderij de Groene Schakel aan de Zanddreef 31 b in Prinsenbeek, zorgen Cisca en Angela Smaling voor het wekelijkse oogstaandeel. En dat doet Linda Gijselman op de Zorgboerderij de Kleine Hoeve aan de Burgstsedreef 2 in de Haagse Beemden.

In deze tijd van Corona zorgen de boerinnen ervoor dat er contact op afstand is en dat de groenten voor alle deelnemers klaarstaan.

Ben je geinteresseerd? Wil je lokale, verse, biologische groenten eten van het seizoen? Dan kan dat dus. Het is goed voor het milieu, voor je gezondheid en voor de boerinnen. Je deelt met hen de risico’s van bijv. misoogst en geeft hen een eerlijke prijs. Geef je op door een email te sturen naar info@baronieboeren.nl of bel 0630680451. Volg ons op Facebook: @baronieboerenbreda.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden