Foto:

Marianne's Zwerfpoezenhoop

Al jarenlang vangt Marianne samen met haar echtgenoot Henk zwerfpoezen op. Katten die verwilderd zijn of niet plaatsbaar in een gezin. Deze katten werden vroeger na castratie of sterilisatie weer op straat gezet en moesten dan maar zien te overleven. Gelukkig ontfermt Marianne zich over hen!

Marianne: “Ik bied deze katten een veilig onderkomen. Overdag mogen ze lekker naar buiten als ze willen, maar ’s avonds zitten ze binnen. Voor de katten die echt niet naar binnen durven maakt mijn man mooie, warme hokken. Dan kunnen ze toch warm en droog slapen. Ik zorg voor voer en indien nodig medicatie. En uiteraard knuffel ik heel wat af met deze dieren. Als ik buiten loop komt de hele groep achter me aan. Zó lief!”

Marianne en haar man ontvangen geen subsidie voor de opvang van deze spinnende viervoeters. “Ach, we gaan nooit op vakantie. Ons geld gaat naar de katten. En ik ben heel erg blij met wat mensen geven aan voer, grit en medicatie. Alles is welkom. Ook zijn er mensen die de zwerfpoesjes een warm hart toedragen en geld doneren. Heel fijn! Daar ben ik ook heel dankbaar voor.”

Wil jij Marianne en haar zwerfpoezen ook helpen? Kattenvoer en –grit zijn altijd welkom!

Of steun je Marianne en haar katten liever met een financiële donatie om bijvoorbeeld bezoekjes aan de dierenarts mogelijk te maken? Dat kan ook.

Wil je wat meer lezen over Marianne, haar poezenfamilie en hoe je haar kunt helpen? Kijk op Facebook: Marianne’s Zwerfpoezenhoop of bel naar 076 – 88 78 163.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden