Foto: Erwin Martens

Geen Jazz Festival Breda, wél JazzTalk Radio bij BredaNu

Geen Jazz Festival Breda voor onze stad, helaas! De corona-pandemie gooit roet in het eten. BredaNu brengt je daarom – om het gemis te verzachten – op Hemelvaartsdag een 5 uur durende radiospecial gericht op het Jazz Festival-gevoel. Het wordt prachtig weer, dus BredaNu adviseert je de radio in de tuin aan te zetten en jezelf wat in te schenken! Net als op ’n terras tijdens de Jazz!

De beste jazz, popjazz, soul, funk en alles wat je verder tijdens het Jazz Festival Breda tegen komt, hoor je in een radio-uitzending die wordt gecompleteerd door interviews met onder meer Bart Wouters, voorzitter van het festival, zangeres Angela van Rijthoven, zanger Fernando Lewis en presentatrice van de tv-versie van JazzTalk Eefke Boelhouwers.


Je volgt JazzTalk Radio donderdag 21 mei live tussen 13:00 en 18:00 uur bij BredaNu via 107.3 FM, via de kabel via 92.9 FM of wereldwijd via www.bredanu.nl.


Geen genoeg van het Jazz Festival Breda ná onze radio-uitzending? Op televisie zie je dit weekend ook de JazzTalk-uitzendingen uit 2019.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden