Foto:

Open dag Libertad, School voor Democratisch Onderwijs Breda

Sinds Libertad 5 jaar geleden door het Ministerie van Onderwijs erkend is als school voor voortgezet onderwijs, kunnen leerlingen van 12 tot en met 18 jaar er terecht om op hun eigen manier te ontdekken, te leren en te groeien.

Vanaf 1 juni gaat Libertad uitbreiden, waardoor dan ook leerlingen in de basisschoolleeftijd een geweldig uitdagende en creatieve leeromgeving wordt aangeboden. ,,In ons nieuwe pand aan de Markt 24 in Prinsenbeek hebben we hard gewerkt aan het creëren van een school waar kinderen van 4 tot en met 18 jaar op natuurlijke wijze kunnen leren en tot hun recht kunnen komen'', aldus Libertad.

,,Ben je nieuwsgierig naar Libertad? Kijk dan eens op de website voor meer informatie: https://www.libertad-breda.nl. Of kom op 7 juni de sfeer proeven op onze open dag. We willen je wel vragen daarvoor een tijd te reserveren via onze site, zodat we kunnen garanderen dat we deze dag volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen laten verlopen.''

Bekijk dit filmpje voor een impressie van onze school: https://www.libertad-breda.nl/wp-content/uploads/2020/05/IMG_4055.mov.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden