Online Uit- & Thuis-tips om van Breda te blijven genieten

Breda is een gastvrije stad, waarin mensen graag tijd samen doorbrengen. Nu veel Bredanaars liever de deur niet (te veel) uitgaan, borrelde de vraag op hoe mensen elkaar kunnen blijven vinden. En hoe je thuis toch het maximale uit onze stad kunt halen. Op www.welkominbreda.nl vind je vanaf nu een pagina met Uit- & Thuis-tips om op een veilige en leuke manier van Breda te genieten.

,,Al van het begin van de coronacrisis werd één ding duidelijk: er ontstonden direct enorm veel (sociale) initiatieven, mooie projecten en aanbod van leuke dingen om thuis te doen. Van thuis yogalessen volgen tot de campagne Breda Koop Lokaal. Op www.welkominbreda.nl brengen wij alles samen. Nu wij langzaamaan weer meer naar buiten gaan, vullen wij dit dagelijks aan met tips om tijd buiten de deur te besteden. Waarbij wij natuurlijk wel aangeven dat het volgen van de RIVM-richtlijnen essentieel zijn”, zegt Inger Harteman, marketing manager Breda Marketing. 

Wie een initiatief, project of online les / evenement heeft, kan deze aanmelden via www.welkominbreda.nl. Belangrijk is dat het echt gaat om Bredase initiatieven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden