Bij Va-Tout rollen 2 juni de ballen weer
Bij Va-Tout rollen 2 juni de ballen weer (Foto: Va-Tout)

Va-Tout laat de ballen weer rollen

Bij jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 in Breda gaan de leden vanaf 2 juni weer een bouletje gooien. Als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus was de accommodatie sinds half maart preventief gesloten. Onder strikte voorwaarden mag er nu op de buitenbanen weer beperkt gespeeld worden, rekening houdend met de 1,5 meter afstand en de hygiëne voorschriften.

Toen bekend werd dat er gestart mocht worden, heeft Va-Tout een coronaprotocol opgesteld en een enquête onder de leden gehouden, om te peilen of er voldoende animo was om met deze beperkingen als voorwaarde de sport weer op te pakken. Die animo was in ruime mate aanwezig. De gemeente Breda heeft het coronaprotocol inmiddels goedgekeurd, zodat Va-Tout op 2 juni de banen weer opent. Het clubhuis moet voorlopig nog gesloten blijven.

Zou je graag eens een kijkje komen nemen, maak dan wel eerst een afspraak met Thea van Nieuwenhuizen, via het telefoonnummer 06 - 18 05 59 69. Zo maar langs komen, is op dit moment helaas nog geen optie.

Meer weten? Kijk dan op de website www.va-tout.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden