Foto:

Concertserie van Harry Kanters met gasten in de Avenue

Cultureel Brabant wordt langzaam uit haar slaap gehaald met een mooie concertreeks. Nu Breda, Den Bosch en Bergen op Zoom dit jaar hun populaire Jazzfestivals moeten missen, geeft de bekende Bredase jazzpianist en concertorganisator Harry Kanters in juni en juli wekelijkse 'LIVE! zondagmiddag-concerten' in de Avenue in Breda. Hij neemt hiervoor steeds wisselende topmusici mee.

Deze concerten zijn voor 10 euro fysiek bij te wonen, want vanaf juni mogen er weer tot 30 bezoekers aanwezig zijn en in juli nog weer meer. Daarnaast worden de concerten steeds live gestreamd via de Facebookpagina van onder meer Harry Kanters en via de website van de Avenue, steeds van 15:00 tot 16:00 uur.

Het programma van juni staat inmiddels helemaal in de steigers:

7 juni met de fantastisch trompettist, zanger en entertainer Michael Varekamp en klarinettist Bob Kaper, al 50 jaar bekend van de Dutch Swing College Band, en meesterbassist Jos Machtel.

14 juni is het vakantie in de Avenue,met zonnige zuidelijke liedjes van de uitbundige Bredase zangeres Angela van Rijthoven, en met bassist Jeroen Koning.

21 juni is Michael Varekamp er weer bij en komt tevens de Bredase coryfee Fernando Lewis mee doen als zanger en gitarist. Hij brengt dan onder meer zijn nummer ‘Breda, the Hottest Place in the South’.

28 juni gaat ‘How About Rita’ de 100e verjaardag vieren van Peggy Lee..

Reserveren voor een zitplaats in de Avenue aan de Waterstraat 5 in Breda kan via: 4kanters@ziggo.nl.

Wil je nog meer weten? Kijk dan op www.harrykanters.nl en/of www.de-avenue.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden