Foto: Danielle

Danielle van Hoof 'Sporter van de maand mei' van Dirk Kuyt Foundation

 Danielle van Hooff uit Breda is 'Sporter van de maand mei' van de Dirk Kuyt Foundation! Mede door hun financiële bijdrage en die van vele andere donateurs heeft ze een prachtige handbike aan kunnen schaffen.

,,Hij rijdt heerlijk en ik heb in 6 weken tijd al 620 km gefietst. Iedereen hartelijk dank die dit voor mij mogelijk heeft gemaakt'', aldus de 'Sporter van de maand mei'.

Danielle van Hooff is vrolijk, positief en enthousiast! Ondanks alle tegenslagen. Bij haar vroeggeboorte woog ze 800 gram. Vanaf dat moment is ze al een vechter.

Ze is zo blij dat ze een paar jaar geleden kennismaakte met handbiken. Door deze sport voelt ze zich sterker en fitter. Het zorgt ervoor dat ze vaker buiten komt en het geeft haar veel afleiding. Het helpt haar om beter om te kunnen gaan met haar zorgen om haar gezondheid. Danielle is rolstoelafhankelijk.

Wat heeft ze zich verheugd om weer aan de start te staan van de HandbikeBattle, maar helaas kan dat niet doorgaan door de corona-uitbraak. Vol enthousiasme gaat ze door met haar trainingen in de hoop dat ze in 2021 weer mee kan doen aan het evenement, waar ze vaker al zo veel plezier en voldoening aan heeft beleefd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden