Foto:

Expositie In Transitie bij KunstDrift

Bij KunstDrift aan de Stationslaan 121 in Breda opent zaterdagavond 13 juni om 19.00 uur de expositie In Transitie. Deze tentoonstelling is van donderdag tot en met zondag te zien tussen 13.00 en 17.00.

,,Wat achter ons ligt weten we, wat gaat komen: nog niet. Dit is - meer dan ooit - een tijd van veranderingen, met verwarring en onzekerheid, angst en hoop. De bedrijvigheid van vroeger is tijdelijk haperend tot stilstand gekomen. Nu is het aan de orde om opnieuw betekenis te geven aan dingen die vroeger achteloos voor lief werden genomen, en ook aan dingen die nu vrees aanjagen maar misschien straks kansen voor nieuwe ontwikkelingen bieden. Hoe dan ook - wij bevinden ons in een tijd van transitie, dat staat vast'', aldus KunstDrift.

Galerie Drift is de host van een groep kunstenaars die deze verwarring verbeelden onder de titel: In Transitie. Bezoekers en kunstenaars die zich geïnspireerd voelen door wat tijdens deze expositie te zien, is worden uitgenodigd om aan te schuiven en passend eigen werk te laten zien.

De exposerende kunstenaars op dit moment zijn Corine van Ravenstein, Sahin Sisic, Henner Leise en Goran Bjeljac.

Raadpleeg voor de actuele stand van nieuw deelnemende kunstenaars ook regelmatig de website: www.kunstdrift.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden