Foto:

Het Musicaja Jaarconcert 2020 gaat 'gewoon' door

Zingen is lastig in deze corona-tijd, nu samen zingen extra besmettelijk lijkt te zijn. Maar… de leerlingen van de Musicaja Zangschool Breda laten zich niet uit het veld slaan. Ondanks alles hebben ze via online-zanglessen en -groepsrepetities keihard gewerkt aan het jaarlijkse Musicaja Jaarconcert.

Alle Musicaja-huiskamers zijn de afgelopen tijd omgetoverd tot echte opname-studio's, met inzet van ouders en partners als cameraploeg. En onder begeleiding van een filmmaker en een geluidstechnicus. Een hele ervaring, want: hoe neem je iets goed op? Wat is een mooie achtergrond? Wanneer is het geluid het beste? Hoe geef je jezelf een houding voor een camera? En vooral... hoe zing je op je best met een koptelefoon op je hoofd? Het gaf een heel andere dimensie aan de zanglessen en we hebben ondanks alles dus juist ontzettend veel geleerd!

Het resultaat is een uniek videoclip-jaarconcert, waarin alle leerlingen tot hun recht komen. Het videoclip-concert wordt op 27 juni zowel live voor publiek (coronaproof) als online getoond.

Wil je het concert meemaken? Dat kan helaas alleen als je exclusief bent uitgenodigd door een Musicaja-leerling.

Individuele lessen zijn bij Musicaja inmiddels weer 'in het echt' mogelijk, achter een grote glazen wand in het Belcrumhuis op het Pastoor Pottersplein (zie foto). Kijk voor meer informatie op www.musicaja.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden